Ograničenje od odgovornosti
Magnetic d.o.o. ne preuzima odgovornost za moguće posljedice prilikom upotrebe web stranice i njenog sadržaja.
Magnetic d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja na web stranici bez prethodne obavijesti i ne preuzima odgovornost od mogućih posljedica tih promjena. Magnetic d.o.o. će nastojati prikazati najtočnije i najažurnije informacije, tako da moguće greške na web stranici s obzirom na cijene, rokove isporuke, opise proizvoda i dr. ne isključuje i za njih ne preuzima nikakvu odgovornost.

Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode, te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati stvarnim proizvodima. S obzirom na mogućnost nekalibriranog monitora, te razlike u percepciji boje od strane ljudskog oka i slično ne možemo jamčiti potpunu suglasnost boja naših proizvoda sa bojama kako ih korisnici vide na zaslonu svog monitora.

 

Cijene
Sve cijene su navedene u kunama s PDV-om. Cijene vrijede u trenutku naručivanja, u slučaju da se cijena tijekom narudžbe promijeni prodavatelj će o tom prethodno obavijestiti kupca. Zadržavamo pravo na pogreške, u slučaju pogreške bit ćete obaviješteni.

 

Newsletter
Kontakt informacije, poput imena i e-mail adrese, mogu biti zatražene u slučaju da se korisnik želi prijaviti za primanje newslettera. Korisnik ima mogućnost odjave s newsletter liste u bilo kojem trenutku.